Rainbow Six Siege ukazuje merch, fanúšikovia sa môžu tešiť na chibi postavičky

Rainbow Six Siege je vonku už nejaký ten piatok, Ubisoft však len teraz začal prezentovať merchandise spojený s touto hrou. Ale za to čakanie to stálo, pretože vyzerá podarene.

Ubisoft v rámci merchu k Rainbow Six Siege predstavil kolekciu piatich Chibi figuriek, ktoré si môžete vystaviť na okno, vedľa svojho Xboxu alebo jednoducho niekam, kde si ukladáte merch. Chibi figúrky sú vlastne také sošky s anime nádychom (áno, aj tento pojem pochádza z Japonska) s malými telami a veľkými hlavami. Proporčne však nejde o karikatúru, ale skôr o takú kawaii milšiu prezentáciu.

Každá z postavičiek bude dostupná za 19,99€ a má výšku 10cm, pričom sa na nich podieľalo priamo vývojárske štúdio Ubisoft Montreal. Medzi postavičkami možno nájsť AshIQMontagneSmoke-a a Tachanku, ktorý bude dostupný exkluzívne cez Ubisoft Store. Ostatné postavičky sa budú dať zohnať aj mimo Ubisoft Storu, v kamenných predajniach vo svete. Vydané budú 3. októbra/října, no už na Gamescome bude exkluzívny predpredaj. Ku každej figurke zároveň hráč dostane kód na odomknutie exkluzívnych doplnkov pre daného operátora.

via XboxAchievements

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *