Časová exkluzivita Dead Rising 4 končí, hra vyjde aj na PS4

Dead Rising 4 Deluxe Edition

Microsoft aj Capcom minulý rok potvrdili, že Dead Rising 4 je len časová exkluzivita a že hra skôr či neskôr vyjde na PS4.

To sa práve stalo. Capcom totiž oznámil, že Dead Rising 4: Frank’s Big Package vychádza po jednoročnej exkluzivite aj na PlayStation 4. Navyše dostanú kompletnú edíciu, podobne ako to naposledy spravilo Square Enix pri Rise of the Tomb Raider. Okrem klasickej hry tak hráči obdržia všetky DLCvšetok bonusový obsah, ktorý vyšiel na Xbox One v priebehu niekoľko mesiacov po vydaní hry.

  • DLC – Stocking Stuffer Holiday Pack, Frank Rising, Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf
  • Bonus – Street Fighter Outfit Pack, My Bloody Valentine Pack, Candy Cane Crossbow, Slicecycle, Sir-Ice-A-Lot, Ugly Winter Sweater, X-Fists

Súčasne tiež Capcom oznámil nový režim Capcom Heroes, ktorý si robí dodatočnú srandu z už tak bláznivého podania zombie žánru v Dead Rising. Tento nový režim prinesie Frankovi možnosť zmeniť sa v niektorú z ikonických postáv od Capcomu vrátane Mega Mana X, Cammy (Street Fighter) a Sissel (Ghost Trick: Phantom Detective). Tieto obleky zároveň dodajú Frankovi nové superschopnosti. Režim bude dostupný zadarmo pre všetky platformy a vychádza spolu s PS4 verziou 5. decembra/prosince.

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *