Dead Rising 4 v príprave, možno bude exkluzivitou pre Xbox

Dead Rising 3

Dead Rising 3 bola moja druhá hra na Xbox One, ale odkedy som ju raz prešiel, tak som sa k nej nejak nedostal. Ktovie, prečo to je. Či je to tým, že medzitým vyšla kopa ďalších zábavných hier alebo za to môže jedna misia na konci príbehu, na ktorú som nemal skill a ani psychiku. No každopádne, Capcom sa odvtedy nejak o svojich zombie hrách odmlčal a teraz už asi aj vieme, prečo.

Podľa istého užívateľa ekim na fórach NeoGAF totiž Capcom pracuje už dlhšiu dobu na Dead Rising 4 a hra by mohla byť ohlásená už na E3. Ak by sa tak stalo, tak je možné, že sa objaví na Xbox konferencii, keďže trojka bola exkluzivitou a zdá sa, že aj štvorka by mohla byť. Len tam to zatiaľ nie je celkom isté. Objavilo sa tiež tvrdenie, že Capcom u štvrtého Dead Risingu plánuje použiť Unreal Engine 4 namiesto svojho vlastného enginu, ktorý používala v trojke.

via ThisGenGaming.com

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *