Microsoft odškodní hráčov Marvel Heroes Omega

Marvel Heroes Omega
Koniec minulého roka si vďaka fiasku so Star Wars: Battlefront 2 odnieslo aj malé štúdio Gazillion Entertainment, ktoré už od roku 2013 prevádzkovalo free-2-play multiplayerovku Marvel Heroes Omega.

Hra vyšla na Xbox One v júni/červnu minulého roka, no ani nie o pol roka neskôr došlo k vypnutiu serverov, pretože Disney náhle odobral štúdiu licenciu na používanie postáv z univerza Marvel. Správa bola zdrvujúca jednak pre vývojárov, ktorí sa okamžite ocitli na mizine, a nadšení zrovna neboli ani hráči, ktorí si do hry zakúpili početné DLC. No so zatvoreným štúdiom, vypnutými servermi a hrou už prakticky neexistujúcou, by hráči iba ťažko mohli dúfať, že im niekto peniaze vráti.

To sa však stalo. Microsoft oznámil, že hráčom, ktorí si zakúpili DLC obsah do Marvel Heroes Omega, budú vrátené peniaze alebo kredit, a to najneskôr do 31. januára/ledna 2018. Hráči, ktorí si zakúpili DLC v čase od 1. septembra/září do 30. októbra/října, dostanú kredit na nákup obsahu v Microsoft Store. V prípade DLC, ktoré boli zakúpené v čase od 31. októbra/října do 29. novembra/listopadu, budú peniaze vrátené na bankový účet.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *