The Vanishing of Ethan Carter vychádza na Xbox One s exkluzívnym free roam režimom

The Vanishing of Ethan Carter
Kritikmi oceňovaná detektívka The Vanishing of Ethan Carter po svojej premiére na PC konečne vychádza na Xbox One! A aby toho nebolo málo, oblasť Red Creek Valley si vychutnáme aj v novom režime voľného pohybu.

Free Roam sa totiž nenachádzal v žiadnej z doposiaľ vydaných verzií, hoci o ňom mnoho fanúšikov snívalo. Celkom oprávnene, pretože vývojári zo štúdia The Astronauts využili pokročilú technológiu fotogrametrie na to, aby do hry nasnímali precízne 3D skeny skutočných objektov. Za túto techniku si vývojári odniesli ocenenie BAFTA za hernú inováciu. Vďaka nemu a kvalitnej zvukovej kulise tak ponúkne režim voľného pohybu naozaj jedinečný zážitok, ktorý sa len tak nevidí.

The Vanishing of Ethan Carter vyšlo pôvodne v roku 2014 na PC, neskôr sa dočkalo redux verzie, s ktorou vývojári prešli na Unreal Engine 4 a zároveň hru preportovali na PS4. Na Xbox One hra vychádza už tento mesiac, 19. januára, a podporuje 4K rozlíšenie na Xbox One X.

via XboxAchievements

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *