Assassin’s Creed Rogue – 4K o dva mesiace, 60fps už teraz

Assassin's Creed Rogue
Minulý týždeň zakončilo ohlásenie dvoch remastrov a zatiaľ čo Dark Souls už malo odhalené detaily o podpore Xbox One X, v prípade Assassin’s Creed Rogue Remastered zatiaľ vieme málo.

Ubisoft na konci minulého týždňa potvrdil špekulácie a oznámil remaster Assassin’s Creed Rogue pre súčasné konzoly. Niet divu, že si Ubisoft zvolil práve túto hru, keďže aj napriek nižšiemu rozpočtu získala omnoho lepšie hodnotenia, než next-genové Unity. Samotný remaster sa snaží priblížiť hru súčasnej dobe a preto ponúkne vylepšenú grafiku a 1080p rozlíšenie na Xbox One aj PS4. Grafické novinky budú zrejme importované priamo z PC verzie, keďže hráči môžu očakávať lepší rendering prostredia, vizuálne efekty aj textúry.

Hra má tiež prisľúbenú podporu PS4 Pro a Xbox One X, kde pobeží v 4K. Otázny však zostáva framerate. O tom Ubisoft nehovorí a tak možno usúdiť, že by hra mohla bežať pri „štandardných“ 30fps. V takom prípade by ale hráči na Xbox One X, ktorým ide hlavne o framerate, mohli byť ukrivdení. Na rozdiel od PS4 má totiž Xbox One spätnú kompatibilitu a v rámci nej podporuje aj Assassin’s Creed: Rogue. Vďaka tomu, že hra má už odjakživa odomknutý framerate, vie na One X dosiahnuť až 60fps, kým na pôvodnej konzole sa pohybuje skôr pri 30fps v závislosti od náročnosti scény.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *