Final Fantasy XV: Royal Edition vyjde už na jar s rozšírenou mapou a všetkými DLC

Final Fantasy XV
Ako už býva zvykom pri hrách s plejádou DLC, tak aj Square Enix práve oznámilo novú edíciu Final Fantasy XV: Royal Edition.

Nová edícia hry obsahuje okrem základnej hry aj všetkých 20 DLC a rozšírenú mapu Insomnie s novými nepriateľmi, questami a pohľadom z prvej osoby (z pohľadu Noctisa). Oblasť Insomnia City Ruins prinesie do hry niekoľko vedľajších questov, v ktorých budú hráči bojovať proti Cerberusovi, Omega a ďalším známym nepriateľom a postavia sa aj proti Rulers of Yore. Do hry pribudne plne ovládateľná kráľovská loď Royal Vessel, vďaka čomu bude možné preskúmať oblasť medzi Cape Caem a Altissiou. S tým pribudnú do hry aj nové ryby a nové recepty na jedlo.

Novinkou bude príslušenstvo Armiger Unleashed, ktoré prináša silnejšie útoky, a ešte jeden quest prinesie možnosť získať a posilniť Regalia Type-D auto. Plnohodnotné vydanie Final Fantasy XV: Royal Edition vychádza na Xbox One už 6. marca/března za cenu 50 dolárov, doterajší hráči si budú môcť nový obsah Royal Pack zakúpiť za 20 dolárov.

Final Fantasy XV Royal Edition

via XboxAchievements

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *