Vývojári Mafie 3 prepúšťajú vo veľkom

Hangar 13
Vývojárske štúdio Hangar 13 má na konte zatiaľ len jednu hru, a ani tá sa nedočkala búrlivých potleskov ako jej predchodkyne. Mafia 3 bola v porovnaní s predošlými dvomi hrami výrazne odlišná a skôr mala nádych GTA, než tej obľúbenej gangsterky s českým dabingom.

Vydavateľstvo 2K čerstvo potvrdilo, že došlo k prepúšťaniu zamestnancov štúdia Hangar 13. Tieto personálne zmeny majú zaistiť, že rozpočet štúdia bude zodpovedať dlhodobým plánom štúdia. Podľa hovorcu 2K by to nemalo mať vplyv na chystané produkty, avšak je treba podotknúť, že budúce plány štúdia Hangar 13 zostávajú zatiaľ v utajení. Je teda možné, že ďalší titul môže byť menší oproti Mafii 3, a tým pádom na ňom môže pracovať menej ľudí. 2K zároveň potvrdilo, že pomáha prepusteným zamestnancom nachádzať iné pracovné príležitosti.

Podľa zdrojov blízkych serveru Kotaku malo kalifornské štúdio počas minulého roka pracovať na prototype budúcej hry. Nápadov prišlo niekoľko, jeden z nich zahŕňal akčnú hru z pohľadu tretej osoby, kde by hráči bojovali v rytme hudby a súčasne vytvárali skladby. Malo ísť o projekt podobný zrušenej hre Chroma od štúdia Harmonix. Od tohto nápadu ale štúdio upustilo.

via Kotaku

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. StriderCZ píše:

    Za to, co provedli Mafii, je propuštění ten nejmenší trest.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *