Britský Amazon znížil cenu State of Decay 2 o polovicu

State of Decay 2
Vývoj State of Decay 2 sa pomaly blíži do konca a už túto jar by mala hra konečne vyjsť. No vyzerá to, že z jednej z najväčších exkluzivít tohto roka môže byť niečo celkom iné.

Britskí predajcovia totiž prudko znížili cenu hry. Kým pôvodne si za ňu Amazon a GAME učtovali čiastku v rozmedzí 40 až 50 libier, nová cena je o polovicu nižšia – 24,99 libier. Dôvod tohto zlacnenia nie je jasný a oprávnene dáva dôvod obávať sa o stav hry pri vydaní. Dopomáha tomu aj skutočnosť, že Microsoft prakticky vôbec nekomunikuje o hre – naposledy sme z hry videli iba dvojicu screenshotov, ktoré prišli navyše s mesačným oneskorením.

State of Decay 2

Aby toho nebolo málo, kým pri Sea of Thieves spoločnosť pravidelne zásobuje hráčov novými informáciami, u State of Decay 2 sa len občas – na herných konferenciách – objaví trailer. Existuje preto možnosť, že State of Decay 2 bude nakoniec menší projekt, než sa zdalo, aj napriek tomu, že pri launchi prinesie tri mapy rovnako veľké ako tá, ktorú mohli hráči preskúmavať v prvom dieli. Ktorý bol mimochodom indie hrou z programu Xbox Live Arcade.

Existuje však alternatívna možnosť – pretože je State of Decay 2 hlavne co-op, existuje možnosť, že Microsoft bude základnú hru predávať za lacnejšie a doplní ju o mikrotransakcie. Čo by bolo pri nižšej cene o niečo prijateľnejšie, než keby mali hráči zaplatiť 60€ a navrch toho ešte platiť desiatky dolárov. Komunitný manažér hry však už skôr prehlásil, že mikrotransakcie v State of Decay 2 nebudú a hra ponúkne platené DLC.

Treba však upozorniť, že Microsoft ešte nič oficiálne neoznámil a tak ešte stále existuje šanca, že ide o chybu. Americký Amazon naďalej uvádza, že cena hry činí 59,99$.

State of Decay 2

via WindowsCentral

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. StriderCZ píše:

    Kdo ví, jestli to nesouvisí s očekávaným vydáním i na Game pass…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *