State of Decay 2 vyjde na Epic Games Store

State of Decay 2: Juggernaut Edition

Microsoft už skôr avizoval, že dá PC hráčom možnosť výberu, kde si jeho hry kúpia. Súčasne s tým prišlo oznámenie, že hry nebudú dostupné len cez Windows Store a Xbox Game Pass, ale tituly ako Halo: The Master Chief Collection alebo Gears 5 vyjdú aj na Steame. To, že podporujú Windows 7, je čerešničkou na torte.

Vyzerá to ale, že Microsoft sa nebude obmedzovať už len na Steam a Windows Store, a zamieri aj do ďalšieho obľúbeného obchodu. State of Decay 2: Juggernaut Edition sa totiž objavila v ponuke Epic Games Store. Hra tu vyjde v rovnaký deň ako na Steame – 13. marca/března 2020. V ten istý deň vyjde bezplatný update pre Xbox One a Windows 10 / Game Pass verziu hry.

Aktualizácia obohatí hru o lepšiu grafiku, aktuálny tutoriál, ťažké ručné zbrane a novú mapu. Rovnako zahŕňa obsah všetkých doposiaľ vydaných DLC, takže ho dostanú aj hráči, ktorí si tieto dodatky pôvodne nekúpili. Hra bude stáť na Epic Games Store 29,99€ a vyžaduje 64-bitový Windows 10. Pokiaľ ide o hardvérové požiadavky, na spodnej hranici nájdeme: AMD FX-6300 / Intel i5-2500 s taktom 2.7GHz, 8GB RAM, 17GB úložiska a 2GB grafickú kartu GeForce GTX 760 / Radeon HD 7870.

Pre optimálny zážitok sa odporúča mať procesor AMD FX-8350 / Intel i5-4570 s taktom 3.2GHz, 16GB RAM a 4GB grafickú kartu GeForce GTX 1650 / Radeon R9 380.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *