Sonic Mania dostane aktualizovanú verziu s podporou Xbox One X

Sonic Mania
Skoro tak, ako sa Pokémon Sun/Moon dočkal prerobenej verzie v podobe Ultra Sun / Ultra Moon, tak sa aj minulý rok vydaná Sonic Mania dočká aktualizácie.

Pôjde o aktualizovanú verziu pôvodne fanúšikovského projektu, pre ktorý si jeho tvorcovia dokonca museli navrhnúť vlastný engine. Príbeh o tom, ako sa z modderov stali vývojári, sme priniesli už dávnejšie. Zaujímavosťou ale je, že práve táto verzia dostane väčší update a novú krabicovku. Update nesie názov Sonic Mania Plus a vychádza cez leto s podporou Xbox One X.

Vzhľadom k tomu, že ide o pixelovú hru, je zrejme zbytočné hovoriť o detailoch vylepšenia – v princípe ide o to, že pobeží vo vyššom rozlíšení. Každopádne. Krabicové vydanie poteší hráčov hneď viacerými vecami. V prvom rade obsahuje holografický obal, ktorý má aj napríklad Worms W.M.D. Pod ním sa už nachádza samotný plastový obal s hrou, ktorý sa dá navyše otočiť. Hráčov na obrátenej strane čaká nostalgický obal imitujúci starú Segu Genesis. V Európe ho nahradí obal Sega Mega-Drive. Materiálne bonusy zavŕši 32-stranový artbook.

A pretože ide o aktualizáciu, nechýbajú ani softvérové novinky. Patria sem dve nové hrateľné postavy, Mighty the ArmadilloRay the Flying Squirrel. Inou novinkou je celkom nový režim Encore Mode, ktorý rozšíri existujúce levely o vizuálne zmeny, ako aj zmeny gameplayu a nové spôsoby objavovania levelov. A druhou novinkou bude Competition Mode, teda split-screen režim až pre štyroch hráčov.

Cena fyzickej zberateľky činí 30€. Hráči, ktorí už majú základnú verziu hry, budú môcť upgradovať na Plus. Cena upgradu však ešte nebola oznámená.

Sonic Mania Plus

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *