Battlezone: Gold Edition vychádza na Xbox One už 1. mája/května

Battlezone Gold Edition
Ako rozšíriť VR titul na ďalšie platformy, ktoré VR nepodporujú? Jednoducho odstránením podpory. Ale ako to hráčom kompenzovať? Dať im obsah naviac.

Presne takejto formule sa chopilo štúdio Rebellion, ktoré dnes oficiálne ohlásilo Battlezone: Gold Edition pre Xbox One a Nintendo Switch. Obe platformy sú špecifické tým, že nepodporujú VR headsety. Práve kvôli nim však hra najprv vznikla, ako časová exkluzivita pre PS VR, ktorá neskôr dorazila na PC. Štúdio Rebellion, ako noví vlastníci značky (prišlo s ňou Atari už v 80. rokoch), zároveň prehlásilo, že hra vychádza 1. mája/května 2018 na Xbox One. Na Nintendo Switch vyjde až neskôr v lete.

Nová verzia hry bude hrateľná bez VR headsetu, vďaka čomu si ju užije podstatne väčšie publikum. Hra si zachová FPS pohľad, kde budú môcť hráči ovládať kameru zrejme s pomocou prvého analógu. Okrem zábavného multiplayeru a co-opu hra ponúkne procedurálne generovanú kampaň pre 1-4 hráčov, ako aj všetok vydaný DLC obsah. Zahŕňa to všetky skiny tankov, bobblehead figurky a klaksony. Bonusom tiež bude Classic Mode, ktorý imituje klasickú zeleno-čiernu grafiku. Novinkou pre majiteľov na PS4 a PC je, že dostanú automatický upgrade na Gold edíciu, ktorá zároveň odstráni povinnosť VR.

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *