State of Decay 2 získalo 1 milión hráčov za prvé dva dni

Podobne ako pri Sea of Thieves, tak aj pri State of Decay 2 sa Microsoft podelil o čísla. Hra si získala 1 milión hráčov už počas prvých 2 dní dostupnosti. Hráči za ten čas odohrali 6 miliónov hodín (v priemere tak 6h na hráča) a pozerali zhruba 3,5 milióna hodín gameplayu cez Mixer, Twitch a YouTube Gaming, kde si ich pozrelo vyše 41 000 divákov.

Hráči tiež zabili vyše 675 miliónov zombie, vyhodili 6 miiónov petárd, skonzumovali obsah 6 taštičiek s jedlom, prečítali si približne 2 milióny kníh a priemerne prežili asi 3 dni. Niektorí dokonca prežili celý mesiac! Microsoft tiež sľubuje opravy v optimalizácii.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. Ash píše:

    Hra ma praveze velmy zle ohlasy, rovnako ako u Sea of thieves. Bolo vela refundov a po niekolkych dnoch isla hra dole s cenou na 29€. Microsoftu sa jednoducho nedari s originalnymi IP.

    • Jaromír Miko píše:

      Ak je Metascore 68% veľmi zlé, tak to si neviem predstaviť čo musí byť titul s ratingom pod 20% 😀 🙂 Vidím to na ľahší nadpriemer. Tvorcovia medzičasom potvrdili, že SoD2 odohralo za 2 týždne 2 milióny ľudí, takže počet hráčov vzrástol. A hra sa predávala odjakživa za 29,99€.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *