Microsoft a Nintendo údajne spolupracujú na Super Smash Bros

Super Smash Bros

Nintendo už skôr tento rok oznámilo Super Smash Bros pre Nintendo Switch a zdá sa, že to bude ďalšia hra, na ktorej budú spolupracovať dvaja veľmi vydavatelia.

Tvrdí to herný publicista Marcus Sellars s odvolaním na svoje zdroje. Prostredníctvom Twitteru uviedol, že Nintendo spolupracuje na vývoji Super Smash Bros. s Microsoftom a za odmenu bude Microsoft v hre prezentovaný. V tejto chvíli nie je jasné, ako presne, ale môže to znamenať, že sa v hre objavia nejaké bonusové postavičky. Napríklad Conker, Banjo-Kazooie alebo lišiak Lucky. Na to, ako bude presne spolupráca vyzerať, je jednoducho v tejto chvíli priskoro. Veríme ale, že sa dozvieme viac na E3 konferencii, ktorá má u Microsoftu trvať až 2 hodiny s tým, že minimálne ďalšiu hodinu budeme môcť sledovať vysielanie Inside Xbox s ďalšími ohláseniami.

Podľa Sellarsa by tiež mala hra obdržať dodatočnú podporu od Microsoftu (DLC?) v roku 2019. Či hra zamieri aj na Xbox One s crossplay podporou, je v tejto chvíli otázne. Súvisí to zrejme aj s tým, že svoj podieľ na sérii má aj Rare, ktoré dnes patrí Microsoftu.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. Jogurtik píše:

    Chci Nintendacke hry v Xbox One. ?

  2. Dudu14 píše:

    Tak keby sa spojilo XBO s Nintendom ohľadom pár hier vôbec by som sa nenaštval…Ich hry majú v pohode hrateľnosť a hoci sú niektoré jednoduché ale strašne chytľavé 😀

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *