Objaví sa Master Chief v Super Smash Bros. Ultimate?

Halo Infinite

Každá platforma má svoju exkluzívnu bojovku – Xbox má Killer Instinct, PS4 má Street Fighter V a Nintendo Switch má Super Smash Bros. Ultimate.

V súčasnosti však rastie popularita miešania herných svetov v bojovkách, vďaka čomu sa napríklad v Soulcalibur VI objavil Geralt, zatiaľ čo v Tekken sa objaví Noctis z FF XV. Aby toho nebolo málo, v Super Smash Bros. Ultimate sa možno objaví Master Chief.

Naznačuje to tweet, ktorým reagoval Microsoft na otázku kanálu Tweet Gaming, aké postavy by ste radi videli v najnovšej bojovke od Nintenda. Microsoft samozrejme nič oficiálne nepotvrdil a preto môže ísť len o žart zo strany spoločnosti, no pri tom, ako tieto dve firmy spolupracujú, človek nikdy nevie.

Konieckoncov, Microsoft presadil vydanie Xbox exkluzivity Cuphead aj na Nintendo Switch a rovno oznámil podporu Xbox Live, ktorú hra obdrží v prvom post-launch update. S updatom zrejme pribudnú achievementy a nemožno vylúčiť ani podporu synchronizácie savov medzi Xbox One, PC a Switchom.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *