Warner Bros. predstavil HITMAN 2 a online co-op režim Sniper Assassin

HITMAN 2
Warner Bros. si na dnes prichystal nie jedno, ale hneď dve oznámenia k Agentovi 47. Hlavnou novinkou je, presne podľa očakávaní, HITMAN 2. Z toho, čo tvorcovia ale povedali, nie je celkom jasné, či sa jedná o druhú sezónu alebo druhú hru.

Podľa tvorcov má ísť o priame pokračovanie k predošlej hre, ktorá skončila práve momentom, v ktorom načala hlavnú časť príbehu. Na oficiálnej stránke už ale IO Interactive uvádza, že HITMAN 2 ponúka úplne novú kampaň a teda nie je jasné, že či pokračuje tam, kde sa čakalo, že bude. Ak nie, tak by to mohlo znamenať, že príbeh Agenta 47 v prípade jeho rebootu z roku 2015 (resp. 2016) bude nadobro nedokončený.

Hra si však na istotu zachová niektoré črty predošlej. Presnejšie sa vrátia obľúbené Elusive Targets a živý obsah. Ten teraz bude ešte živší vďaka režimu Sniper Assassin, ktorý sa dá hrať ako offline za Agenta 47, tak za rôznych ďalších agentov ICA v online co-ope pre dvoch hráčov. Možno potešujúcou správou je, že HITMAN 2 nebude epizodický a vyjde rovno ako celá hra. Ale na druhú stranu, to isté vraveli tvorcovia už pri minulej časti. Jednou z prvých lokalít bude Miami, kde bude musieť Agent 47 zabiť Roberta a Sierru Nox, dvoch predstaviteľov technologickej firmy, ktorá sa tu zúčastní závodov.

HITMAN 2 vychádza 13. novembra/listopadu 2018 v štyroch edíciách. Okrem štandardnej bude dostupná Silver Edition, ktorá obsahuje DLC Executive Pack (ICA 19 Silverballer, Čierny kožený taliansky kufrík) a prístup k prvej expanzii (s novou lokalitou, misiami, Sniper mapou, oblečením a zbraňami). Doplní to Gold Edition, ktorá okrem toho ponúkne druhú expanziu s ďalšou lokalitou a 4-dňovým skorým prístupom.

A zavŕši to Zberateľská edícia, ktorá ponúkne ešte DLC Collector’s Pack (Gumená kačička, Midnight Black oblek) a bude zabalená do exkluzívnej kovovej krabice s motívom kufríka na zbraň. V jej vnútri nájdeme gumenú kačičku, pamätnú mincu a kľúčenku v tvare náboja.

Warner Bros. zároveň bližšie predstavil režim Hitman: Sniper Assassin, ktorý prakticky stavia na predošlých sniperských hrách s tým rozdielom, že teraz využíva výkon súčasných konzol a PC. Na rozdiel od predošlých hier tiež ponúkne hranie solo za Agenta 47 alebo, poprvýkrát v sérii, hranie co-op za rôznych agetnvo ICA. V traileri nižšie môžeme vidieť dvoch z nich. Zatiaľ nie je jasné, či si postavu môžu hráči vytvoriť sami alebo budú vopred určené.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *