PUBG prináša spomienky na Early Access v novom evente

PlayerUnknown's Battlegrounds PUBG
Pred pár týždňami sme boli svedkami pozoruhodného oznámenia od tvorcov The Culling. Po náhlom stiahnutí druhej hry z obehu štúdio oznámilo, že obnoví podporu pôvodnej hre. Dokonca sa hra vráti späť do svojho pôvodného Early Access stavu, kedy sa tešila vysokej popularite. Podobnú vec hodlá spraviť aj Bluehole.

To oznámilo, že PUBG dostane nový nostalgický event pomenovaný Early Access Memories. Pôjde o dočasne dostupný event, ktorý upraví pravidlá hry tak, aby pôsobila presne ako na samom začiatku. V časoch, kedy PUBG ešte nikto nekonkuroval. Vývojári v súvislosti s tým povedali, že si hra prejde viacerými zmenami, ktoré konkretizovali. Zahŕňa to napríklad spawnujúce sa LVL3 helmy, 100 hráčov rozdelených do 25 tímov, upravené (a obmedzené) nastavenia hry, Ghillie obleky a kamuflážové bundy budú dostupné v dropoch. Takisto tam nájdeme Tommy Gun a Kar98k. Poškodenie z modrej zóny sa nezvyšuje súbežne so vzdialenosťou, hra má neustále slnečné počasie. V hre tiež nebude aktívny Friendly Fire.

V kuloároch sa pritom špekuluje, že Early Access Memories event by nemusel byť v hre dostupný len dočasne, ale mohol by do hry pribudnúť neskôr ako jeden z režimov.

via WCCFTech

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *