Bandai Namco ohlasuje Bless Unleashed ako časovú exkluzivitu pre Xbox

Bless Unleashed
Xbox už budúci rok získa novú japonskú exkluzivitu, aj keď len časovú. Bandai Namco oznámil, že vydá MMORPG Bless Unleashed na Xbox One a Xbox One X.

Svet, v ktorom bohovia a mýtické tvory stále žijú, bude vôbec prvou konzolovou MMO RPG z dielne vydavateľa Bandai Namco. Navyše bude vychádzať z počítačovej multiplayerovky Bless Online a tak môžeme čakať boje založené na combách, obsiahlu customizáciu postáv a možnosť zvoliť si niektorú z 5 classov (medzi nimi aj Berserker a Mage). Takisto môžeme čakať co-op režimy a kompetitívny multiplayer. Celé to pobeží na Unreal Engine 4, ktorý je síce medzi vývojármi obľúbený, ale veľa konzolových titulov bežiacich na ňom má katastrofálnu kvalitu. Česť výnimkám, ako sú napríklad Gears of War 4 alebo Sea of Thieves.

Hra vychádza v roku 2019 ako časová exkluzivita pre Xbox One. Bless Unleashed bude free-2-play.

Bandai Namco tiež sľubuje účastníkom veľtrhu PAX West, že ak porazia silného mága Griogaira a zabránia kmeňu orkov, aby zničili blízke dediny, získajú vecné bonusy. Tie zahŕňajú napríklad exkluzívne tričko, fľašku s gravírovaním, zberateľské karty Bless Unleashed alebo skiny Bless Unleashed na Xbox One konzoly a ovládače.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *