2K Games vyzvalo hráčov, aby bojovali za loot boxy. Neposlúchli a 2K sa postavila proti nim

NBA 2K19
To, ako sa zachovalo 2K Games vo veci mikrotransakcií, nemožno nazvať inak, než hyenizmom. Vydavateľ totiž namiesto toho, aby sa podvolil belgickým zákonom, chce proti zákonu bojovať a súčasne vyzvalo hráčov, aby vyvinuli tlak na politikov.

Či v Belgicku došlo k nejakému zásadnému posunu v tejto veci, nie je zatiaľ jasné. Nedávno vydané NBA 2K19 sa však ocitlo pod paľbou kritiky zo strany hráčov po tom, čo bola na trh vypustená hra plná kritických bugov, ktoré môžu mimo iného uškodiť aj vašej peňaženke. Množstvo negatívnych recenzií sa objavilo aj na Steame, kde ich bolo vyše 2 000.

Čo sa však nestalo: 2K Games, ktoré ešte dovtedy podporovalo hráčov a vyzývalo ich div že nie na protesty, zablokovalo užívateľské recenzie na Steame. Hlavným terčom kritiky zo strany hráčov sú problémy s MyCareer režimom. Kvôli problémom v hre a aj niektorým reálnym rozhodnutiam však hra nesie prvky Pay-2-Win produktu. Hra je dostupná pre Xbox One, PC, PS4 a Nintendo Switch.

NBA 2K19 User Reviews

via GearNuke

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *