Ford Mustang RTR teraz zadarmo na stiahnutie pre Forzu

Forza Horizon 4 Mustang RTR Vaughn Gitten Jr

Forza Motorsport 7 práve dostala svoj bezplatný marcový balíček áut. Nejde síce o nič prehnane veľké, ale fanúšikov americkej klasiky rozhodne poteší, že svoju premiéru v hre zažijú hneď tri modely Ford Mustang RTR.

2018 Ford #25 Mustang RTR a #88 Mustang RTR sú dvomi závodnými špeciálmi série Formula Drift, ktorým nechýba ani ikonický vizuál. Trojicu uzavrie základný stroj v podobe 2018 Ford Mustang RTR Spec 5 z dielne tuningovej spoločnosti RTR. Autá sú dostupné zadarmo na stiahnutie pre Forzu Motorsport 7 a po stiahnutí sa dajú v hre taktiež pridať do garáže zadarmo.

Čerešničkou na torte je skutočnosť, že autá nie sú dostupné zadarmo iba do jednej, ale hneď do dvoch Forza hier. Tou druhou je totiž minuloročný fenomén Forza Horizon 4, ktorý si od nás odniesli skutočne vysoký rating. A keď spomíname tú, pripomenieme aj zoznam noviniek, na ktoré sa môžu hráči tešiť v 7. sezóne. Očakávať môžeme Festival Playlist, ktorý sľubuje úplne nový pohľad na britský Horizon, úplne nové sezónne výzvy Showcase Remix, nebudú chýbať ani sezónne eventy a špeciality, a zavŕši to 18 nových achievementov s celkovou hodnotou 500(G).

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *