Júlové Games with Gold: Pre starších, mladších aj pre partie

Games with Gold

Prvý prázdninový mesiac máme tu a s ním aj štvoricu hier, ktoré si môžu predplatitelia Zlatého členstva alebo Xbox Game Pass Ultimate sťahovať do svojich konzol.

Už tradične sa bavíme o štvorici hier pre Xbox One a dvojici pre Xbox 360. Potešením na celý mesiac je možnosť stiahnuť si druhú hru štúdia Playdead, Inside. Tá sa udržuje v podobnom hracom štýle ako pamätné Limbo, ibaže teraz má o niečo svetlejšiu grafiku a opäť príbeh, nad ktorého významom musia hráči premýšľať. K tomu sa treba pripraviť na rôzne smrtiace nástrahy. Hra bude dostupná na stiahnutie pre Xbox One až do 31. júla/července.

V druhej polovici mesiaca sa k nej pridá Big Crown: Showdown. Kompetitívna zábavka na stredoveký spôsob vás postaví do ringu s trojicou kamarátov a to buď v lokálnom co-ope pred vašou obrazovkou, alebo cez internet. Stiahnuť si ju môžete od 16. júla do 15. augusta/srpna na Xbox One.

Pokiaľ ide o hry na Xbox 360, tam nás čaká dvojica spätne kompatibilných hier. Prvou, ktorá je dostupná od dnes do 15. júla/července, je legendárna Castlevania: Symphony of the Night. V tejto 2D adventúre budeme opäť bojovať proti hrozbám z Drakulovho hradu a zároveň vyriešime tajomstvo, ktoré po sebe zanechal predošlý hrdina Richter Belmont.

V druhej polovici mesiaca si zas na svoje prídu mladšie ročníky a rodiny vďaka staršej Disneyovke Meet the Robinsons. V hre na motívy filmu cestuje Wilbur Robinson do minulosti, aby porazil Bowler Hat Guya, jeho klobúk Doris a zachránil budúcnosť. Hra bude dostupná na stiahnutie v čase od 16. júla/července do 31. júla.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *