Fishing Planet: Xbox konečne dostal svoje rybárske MMO

Fishing Planet

Hráči na Xbox One sa konečne dočkali titulu, ktorý otrasie herným priemyslom a to v doposiaľ nevídanej miere. S podporou Xbox One X, Play Anywhere a multiplayerom až pre 64 hráčov.

Fishing Planet vychádza aktuálne ako jedna z najdetailnejších, ak nie najdetailnejšia, rybárska hra pre konzoly a PC. Hra ponúka veľmi detailné modely udíc, vlascov a navijakov, ktoré majú v sebe zahrnutý detailný fyzikálny model, takže sa môže stať, že sa vám udica jednoducho zlomí. Samozrejmosťou je aj precízna hydrofyzika a aerodynamika.

Fishing Planet
Fishing Planet
Developer: Fishing Planet LLC
Price: Free

Takisto v závislosti od toho, aké návnady použijete, sa môžu odlišovať vaše úlovky. Vplyv na to majú aj prostredie a počasie, nakoľko v hre je dynamický systém počasia. Loviť hry tiež môžete v rôznych ročných obdobiach a časoch dňa. Ryby ako také sa vyznačujú sofistikovanou AI.

Fishing Planet tiež hráčov poteší podporou 4K rozlíšenia na Xbox One X a keďže hra podporuje Xbox Play Anywhere, zahrať si ju môžete aj na Windows 10 bez nutnosti začať hrať odznova. A keďže hra má multiplayer pre 64 hráčov, tak môžeme povedať, že rybárske MMO je na svete. K tomu už tradične patria aj mikrotransakcie, ktoré zahŕňajú napríklad nákup BaitCoinov alebo prémiové účty na určitý čas. V rámci nich získate 50% XP boost a Credits boost pri predaji rýb.

via OnMSFT

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. Juraj píše:

    Keď nechcete dať do hry ťažké peniaze ani s tým nezačínajte. Skoro všetky /4z5/ závody pre začiatočníkov sú zrušené pre nedostatok prihlásených, a levelovanie bez prémie a bez ostatných platených balíčkov je veľmi dlhá záležitosť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *