Júlový update Xbox One vyšiel, aké novinky prináša?

Xbox One

Microsoft tento mesiac vydal nový softvérový update systému pre Xbox One. Update sa zameriava na viacero vecí, ktoré súvisia prevažne s vylepšením existujúcich funkcií.

Dá sa vlastne povedať, že update prináša len dve novinky. Tou prvou je vylepšená sekcia Game Pass v hlavnom menu hry, kam pribudla položka Play later. Po novom si tak môžete vytvoriť zoznam hier, ktoré máte vytipované, chcete si ich neskôr zahrať no nechcete na ne medzitým zabudnúť. Zoznam je možné spravovať buď priamo na konzole alebo v mobilnej aplikácii Xbox Game Pass.

Inou novinkou sú vylepšenia Alexy. Tá je po novom dostupná v Austrálii, Kanade, Francúzsku, Nemecku, Taliansku, Mexiku a Španielsku. Ďalšou zaujímavosťou je podpora nových príkazov. Môžete si tak zistiť ponuku nových alebo odchádzajúcich hier z Game Passu či získať prehľad o aktuálne populárnych hrách. K tomu pribudla možnosť spárovať ovládač s konzolou pomocou Alexy.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *