Microsoft predstavil 6 nových bundlov Xbox One

Xbox One Holiday 2015 Bundles

Microsoft sa počas minulého týždňa rozhodol predstaviť niekoľko nových bundlov Xbox One, ktoré budú dostupné ešte tento rok a ktorými si budete môcť obohatiť Vianoce, respektíve ich môžete obohatiť niekomu vo vašom okolí. Konzola ako taká je určite dobrou voľbou a to nielen pre individuálnych hráčov, ale aj pre rodiny kvôli multimediálnym funkciám ako je podpora MKV, YouTube aplikácia alebo prepojenie s OneDrive, do ktorého si môžete nahodiť Dva a pol chlapa tak ako ja a pozerať ho počas obeda bez toho, že by každých 5 minút išla nejaká reklama. Aké sú výhody Xboxu One, na to sa pozrieme behom nasledujúcich dní, ale nateraz sa pozrieme na zoznam bundlov, ktoré Microsoft predstavil v uplynulých dňoch.

Xbox One: The LEGO Movie Videogame Bundle – Ako názov napovedá, súčasťou tohto balenia bude okrem tmavého Xboxu One s 500GB diskom aj hra The LEGO Movie Videogame, vyvinutá podľa Lego filmu, ktorý bol minulý rok v kinách. Cenovo výhodnejšie balenie stojí 349 dolárov, teda asi 350€.

Xbox One: Special Edition Gears of War Bundle – Tento bundle sa vyznačuje remastrovanou verziou Gears of War a konzolou v bielom prevedení. Konzola má vstavaný 500GB disk. Ide o druhú najlacnejšiu ponuku, keďže stojí príjemných 349 dolárov alebo zhruba 350€. A navyše k nej dostanete prístup do bety Gears of War 4.

Xbox One + Kinect – Podľa názvu nejde o žiadnu novinku. Je to v podstate len 500GB Xbox One, ku ktorému je pribalený Kinect a trojicou hier – Kinect Adventures, Dance Central a Zoo Tycoon. Balenie vás vyjde 499 dolárov, teda asi 500€.

Xbox One: Holiday Value Bundle – Ako názov napovedá, ide o bundle vhodný ako vianočný darček, s trojicou hier a 1TB konzolou Xbox One. Medzi spomínané hry patrí Gears of War: Ultimate Edition, Ori a Rare Replay. Balenie sa začne predávať ešte tento mesiac za 449€ v GameExpres.sk.

Xbox One: Rise of the Tomb Raider Bundle – Balenie s pribalenou exkluzivitou. Súčasťou je čierna konzola s 1TB diskom a samozrejme exkluzivita Rise of the Tomb Raider. Čo vás zrejme poteší, je tiež prítomnosť Tomb Raider Definitive Edition, takže sa na sexi Laru môžete pozerať hneď v dvoch hrách po sebe. V balení sú tiež pribalený exkluzívny Tactical Survival Kit Content Pack s novým outfitom a skinom pre zbrane. Stojí 399 dolárov a do predaja sa dostane už o mesiac, 3. novembra. To je zároveň 10 dní pred oficiálnym vydaním hry.

Xbox One: Fallout 4 Bundle – No a nakoniec je tu bundle s Fallout 4, čo je hra, na ktorú sme čakali zhruba od roku 1500-600. V konzoli tiež nájdete 1TB disk, na ktorý si budete môcť stiahnuť starší, zato stále obľúbený Fallout 3. Bundle vás vyjde 459€ v Brlohu.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *