Virtual Air Guitar predstavuje dvojicu hier pre Kinect

Air Guitar Warrior
Napriek tomu, že výroba Kinect senzoru pre Xbox One už skončila, vývojári sa len tak nevzdávajú a Virtual Air Guitar Company predstavuje hneď dva tituly. Jeden z nich vychádza dokonca už budúci mesiac.

Tvorcovia známych Kinectových hier oznámili, že vyvíjajú Boom Ball 3 for Kinect, ktorý bude vydaný v rámci programu ID@Xbox už budúci mesiac za cenu len 9,99€. Tretie pokračovanie obľúbenej Kinectovej „loptovačky“  prinesie 50 levelov, v ktorých budeme odrážať loptu a ničiť s ňou rôzne skladačky. Druhou novinkou bude Kinect Funhouse. Hra bola zatiaľ len potvrdená s vydaním na jar 2018, ale na viac detailov si budeme musieť počkať. Pravdepodobne séria aktivít?

Zakladateľ a vrchný dizajnér štúdia Virtual Air Guitar Company, Aki Kanerva, sa vyjadril veľmi pozitívne, čo sa budúcnosti hier pre Kinect týka: „Aj keď výroba senzoru prestala, neznamená to, že by zrazu všetky Kinecty prestali existovať. Naďalej budeme podporovať Kinect a budeme robiť hry pre Kinect tak dlho, dokým si ich bude kupovať dostatok ľudí.“ Čiže, kto má Kinect, určite by nemal na senzor zanevrieť!

Napriek neblahému osudu Kinect v našej redakcii zbožňujeme vďaka hlasovému ovládaniu a aj tým pár hrám, ktoré naň vyšli. Napríklad Fruit Ninja 2!

Boom Ball 3 for Kinect

via WindowsCentral

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *