Metro: Exodus ukazuje limitovanú edíciu, dostupnú len v 10 kusoch

metro: exodus
Včera sme sa dozvedeli hneď dve novinky zo sveta Metro: Exodus. Prvou bolo oznámenie nového bundlu s Xbox One X a súčasne s tým bol ukázaný aj nový príbehový trailer k hre z pohľadu Anny.

Dnes však prichádza jedna naozaj špeciálna správa pre skalných fanúšikov značky. Dmitry Glukhovsky a Deep Silver predstavujú Metro Exodus (Artyom Custom Edition) dostupnú len v 10 kusoch. V obchodoch ju určite nezoženiete, dostupná bude totiž len na eventoch.

Edícia obsahuje hneď niekoľko fyzických bonusov v podobe plynovej masky a faltry, mapu trasy Aurory a kožené puzdro, v ktorom bude zabalená a tri špeciality. Medzi nimi sú ručne vyrobená psia známka Spartan s vygravírovaným menom majiteľa edície funkčný zapaľovač Bullet Lighter vyrobený z vyradenej munície.

Najväčším fyzickým prekvapením v edícii sú však ručne vyrobené hodinky Nixie Watch, ktorých bolo vyrobených len 10 a sú hlavným dôvodom, prečo sú vyrobené v obmedzenom množstve. Hodinky sú plne funkčné a na znak originality je k nim pridaný aj certifikát pravosti podpísaný Dmitrym Glukhovskym a hlavným vývojárom Metro hier Andrewom „Prof“ Prokhorovom.

Titul, odohrávajúci sa v roku 2036 na rôznych miestach postapokalyptického Ruska a v rôznych ročných obdobiach, tiež ponúkne dlho očakávanú novinku v podobe Photo módu.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *