Stellaris: Galaxy Command ukradlo artwork z Halo 4

Halo 4

Paradox Interactive bol jedným z prvých partnerov Microsoftu pri spustení služby Xbox Game Pass pre PC a knižnicu hneď zaplnil viacerými svojimi strategickými hrami.

Štúdio sa však nevenuje len vývoju PC a konzolových stratégií, ale tiež vydali mobilnú hru Stellaris: Galaxy Command. No len krátko po tom, ako hra vstúpila do beta testu, bola stiahnutá. Dôvodom bol ukradnutý artwork z Halo 4, ktorý môžete vidieť nižšie.

Artworky sa len minimálne odlišujú a skôr to vyzerá na retušovaciu prácu, než na zhodu náhod. Z obrázku boli v podstate odstránené len vrtulníky UNSC Pelican, ktoré sme mohli vidieť prakticky v každom dieli Halo, a upravilo steny. Inak môžeme na oboch screenshotoch vidieť tanky a Warthog. Štúdio už medzitým pozastavilo funkčnosť hry a na Twitteri vydalo vyhlásenie, že hru malo na starosti štúdio Gamebear z Hong Kongu a servery ostávajú vypnuté do doby, než Paradox dokončí kontrolu obsahu hry a mazanie ukradnutého obsahu.

via WindowsCentral

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *