Xbox slaví 22rokov na trhu

 

Xbox, herná konzola od spoločnosti Microsoft, oslavuje 22 rokov. Prvý Xbox bol uvedený na trh 15. novembra 2001 v Spojených štátoch a rýchlo si získal popularitu medzi hráčmi po celom svete. Konzola bola známa svojou výkonnou grafikou, širokou škálou hier a integrovanou online službou Xbox Live.

Xbox mal veľký úspech a pomohol spoločnosti Microsoft stať sa významným hráčom na trhu s hernými konzolami. Konzola vygenerovala viac ako 14 miliárd dolárov tržieb a predali sa viac ako 24 miliónov kusov.

Xbox sa dočkal aj dvoch pokračovateľov: Xbox 360 a Xbox One. Obidve konzoly boli komerčne úspešné a pomohli spoločnosti Microsoft udržať si svoju pozíciu na trhu.

Xbox je dnes jednou z najpopulárnejších herných konzol na svete. Konzola ponúka širokú škálu hier, vrátane exkluzívnych titulov ako Halo, Gears of War a Forza Horizon. Xbox je tiež domovom populárnych online služieb ako Xbox Live Gold a Game Pass.

Xbox oslavuje 22 rokov a je stále silnou silou na trhu s hernými konzolami. Konzola je známa svojou výkonnou grafikou, širokou škálou hier a integrovanou online službou. Xbox je dnes jednou z najpopulárnejších herných konzol na svete a je pravdepodobné, že svoju popularitu bude naďalej udržiavať aj v nasledujúcich rokoch 🙂

Matty

In Relationship with Kiki Kontakt na mna na discorde: mattysek_official

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *