Microsoft vysvetlil, ako to je s Xbox neXt

Xbox One Console

Pretože sa v posledných týždňoch často hovorí o možnom predbežnom upgrade konzol, označenie Xbox neXt v profile bývalého dizajnéra Microsoftu vyvolalo vášnivé diskusie o tom, že sme sa dozvedeli názov budúcej generácie Xboxu. Phil Spencer však už predtým povedal, že nie je fanúšikom takýchto upgradov a radšej prinesie hráčom veľký hardvérový update, než len aby vylepšil vnútro existujúcej konzoly (čím by potenciálne nahneval niektorých Xboxerov).

Microsoft teraz vyjasnil aj, čo mal vlastne ten Xbox neXt znamenať. „Xbox neXt bolo staré označenie tímu, ktorý pracoval na vydaní Xboxu One a nesúvisí s budúcou konzolou. Nemáme k tomu čo viac povedať,“ povedal hovorca spoločnosti pre IGN. Zaujímavo však znie práve druhá polovica vety, kde hovorí, že „nesúvisí s budúcou konzolou“. Znamená to teda, že Microsoft už teraz pracuje na novej generácii a takto nám to nepriamo potvrdil? Možné to je.

Xbox Next

via IGN

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *