A do tretice tu je výpredaj hier pre Windows 10!

Windows-10-Start-Menu1

Microsoft myslí na prepojenie Xbox One a Windows 10 už teraz a aj preto sa letný megavýpredaj, Ultimate Game Sale, týka poprvýkrát aj hier pre Windows 10. Tie môžete nájsť vo Windows Store a už od zajtra sa budú dať vybrané tituly kúpiť za lepšiu cenu. Medzi titulmi nájdete aj napríklad Rise of the Tomb Raider, ktorý sa však dá kúpiť za zhruba 10€ aj na ukrajinskom Store. Len je treba mať kartu (alebo bankový účet) s podporou zahraničných transakcií. Samozrejme hra bude v angličtine, ale ju budete mať za lacnejšie a hlavne oficiálnou (legálnou) cestou. Ako na to, to si môžete prečítať v nasledujúcom článku:

Ktovie, či za takúto cenu bude hra aj na českom/slovenskom Store počas zliav. Necháme sa prekvapiť. Zatiaľ však ponúkame celý zoznam hier, ktoré budú zlacnené. Microsoft bohužiaľ neodhalil, koľko % strhne z ich cien a tak v tomto článku nájdete zatiaľ len aktuálne cenyzoznam hier, ktoré budú zlacnené. Tak poďme na to.

Hry s podporou Xbox Live

Hry bez podpory Xbox Live

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *