Gears 5 je hotové a potešilo bývalého šéfa amerického Nintenda

Gears 5 Ultimate Key Art

The Coalition v uplynulom týždni dokončilo práce na Gears 5, ktoré vychádza už budúci mesiac ako posledná veľká tohtoročná exkluzivita pre Xbox One.

Vývojári zároveň pri tejto príležitosti odhalili achievementy, ktoré budú môcť hráči odomykať. Rozoberieme si ich v samostatnom článku o chvíľu, ale na jeden sa pozrieme už teraz. Ten je totiž zároveň odkazom na legendárnu hlášku bývalého šéfa amerického Nintenda – „My Body Is Ready“. Takto sa volá jeden z úplne prvých achievementov v hre, ktorý odomknete. Má hodnotu 5(G) a je za dokončenie Boot Camp tutoriálu.

Autorom legendárnej hlášky bol Reggie Fils-Aime na E3 2007, keď prezentoval Wii Fit. A ako autor hlášky sa hneď k zoznamu achievementov ozval. „Dúfam, že tím odprezentuje ‚My Body Is Ready‘ achievement! Krásna pripomienka, kamaráti,“ napísal na Twitteri. Na jeho tweet zakrátko reagovali Phil Spencer aj tím Xbox Game Pass, ktorí reagovali meme obrázkom a Phil Spencer zas dodal, že ukážu rešpekt tam, kde je treba. Takže možno sa dočkáme milého momentu na veľtrhu Gamescom 2019.

Tam totiž Microsoft plánuje prezentovať gameplay počas otváracieho ceremoniálu.

via Comicbook

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *