Final Fantasy XV dostane Season Pass, ktorý bude ale iný, než všetky ostatné

Final Fantasy XV Season Pass

Ani po 10 rokoch vývoja Square Enix nedokázalo dokončiť Final Fantasy XV. S blížiacim sa dátumom vydania preto prišli komplikácie a hoci je dátum vydania jasný, hra dostane aj vlastný Season Pass. Lenže, tento má byť vraj iný.

Vydavateľ tvrdí, že hlavným rozdielom medzi bežnými Season Passmi a tým do Final Fantasy XV spočíva v stave obsahu. Kým pri ostatných hrách je Season Pass naplánovaný ešte pred vydaním a jeho súčasťou sú veci, ktoré sme mohli vidieť v traileroch (hovorím o tebe, The Division), tu sa jedná o obsah, ktorý ešte ani nebol vyrobený. Nie že by sme teda kupovali mačku vo vreci, ale… svojim spôsobom ju kupujeme.

„Nanešťastie vám nemôžeme ukázať, ako vyzerajú DLC… Dôvod vás zrejme prekvapí (zrejme). Pravda je taká, že DLC nie sú pripravené na ukázanie, pretože aj keď sme ich navrhovali, začneme ich vyvíjať až keď budete mať v rukách finálnu hru. DLC obsah pre FFXV nie je obsah, ktorý bol vystrihnutý z hlavnej hry, aby sme ho mohli predať neskôr. Toto je veľmi dôležité, lebo chceme, aby každý, kto si kúpi a zahrá základné FFXV, vedel, že dostávajú plnú hru. DLC prinesú do univerza FFXV nové a unikátne zážitky a každé DLC bolo navrhnuté tak, aby ponúklo niečo úplne nové. Zopakujem to ešte raz, lebo je to dôležité: DLC pre Final Fantasy XV nie je vystrihnutý obsah!“

Square Enix na svojom blogu teda vysvetlilo, prečo k hre, ktorá bola vo vývoji 10 rokov, pripravuje Digital Premium Edition, ktorej súčasťou bude aj spomínaný Season Pass. Square odhalilo aspoň názvy dodatkov, ale varuje, že názvy sa môžu zmeniť:

  • Booster Pack
  • Episode Gladio
  • Holiday Pack
  • Episode Ignis
  • Episode Prompto
  • Expansion Pack

Final Fantasy XV bude už sama o sebe veľkou hrou, má ponúknuť 200 hodín gameplayu, z ktorého len hlavný storyline má okolo 50 hodín.

Final Fantasy XV Season Pass

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *