Forza Horizon 3 je gold, má achievementy aj jeden pekný bonus

Forza Horizon 3

Playground Games oznámili, že ich nová Forza Horizon 3 je hotová a teraz ju už len budú nahrávať na disky. Spolu s týmto oznámením sa von dostal aj zoznam achievementov, ktorých je 63 a spolu majú… viete koľko? 1000(G). Ale to nie je to prekvapenie.

Tým prekvapením je legendárny Warthog z Halo, s ktorým budete môcť jazdiť po Austrálii. No vlastne v tak nebezpečnej krajine je to jediná možnosť, ako vyjsť na ulicu. Aby ste ale získali Warthog, musíte splniť jednu zásadnú podmienku. Museli ste hrať buď Halo 5 alebo Halo: Master Chief Collection, aby ste mali nárok na túto klasiku. Microsoft sa postaral aj o menšiu ochranu pred „leakom“ a bonusové auto nebude priamo v hre. Microsoft vám pošle kód na jeho stiahnutie a to v priebehu budúceho týždňa.

Ak nemáte nárok na získanie kódu, potom dostanete druhú šancu v októbri/říjnu. Vtedy sa má konať jeden špeciálny event v hre, ktorý keď úspešne dokončíte, tak bude vašou odmenou práve M12S Warthog. Achievementy, pretože ich je celkom dosť, spíšeme v ďalšom článku.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *