Koľko kusov predal HoloLens? Tisíce, tvrdí Microsoft

Microsoft HoloLens

HoloLens je celkom drahý špás, cena súčasných devkitov sa pohybuje okolo 3000€ a nevyzerá to, že by mali v blízkej dobe zlacnieť. No napriek tejto vysokej cene ich Microsoft dokázal predať celkom veľa.

Microsoft síce nešiel do detailov, no v rozhovore pre Inquirer povedal, že firma už predala tisíce kusov. Tak jej to ale vyhovuje. Spoločnosť si je plne vedomá toho, že sa jedná o vývojársky kit a že pri súčasnej cenovke si bežní užívatelia produkt nemôžu dovoliť.

„Nesnažíme sa predať státisíce či milióny alebo tak. Je to drahé a predaje sa nemôžu pohybovať tak vysoko. Takže sme šťastní so súčasnými predajmi – nemôžem vám povedať nič bližšie, no sú to tisíce. Nie státisíce, ale to je v poriadku. To je to, čo nám stačí,“ povedal pre The Inquirer komerčný riaditeľ HoloLens, Roger Walkden. Zároveň naznačil, že súčasný HoloLens je vlastne úplne prvou verziou a že v budúcnosti určite prídu ďalšie.

HoloLens

via The Inquirer

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *