Windows Phone mal dostať vlastný Killer Instinct, takto vyzeral

Na otázky, či niekedy Microsoft nechystá prenosný Xbox, sme nedostali jasnú odpoveď. Pri popularite mobilov je však lepšie vydávať hry na smartfóny. Jedným takým titulom mohol byť Killer Instinct: TJ Combo Boxing.

Ešte v časoch, kedy Microsoft veril v budúcnosť Windows Phone, pripravoval spin-off série Killer Instinct. V mobilnej hre sa dalo hrať za postavu TJ Comba, toho ste však na obrazovke nikdy nevideli. Zjavne chcel Microsoft spraviť niečo, čo svedčí mobilom a rozšírenej realite, preto to bola bojovka z pohľadu prvej osoby. Hráč mohol ťukaním, stláčaním a šmýkaním po obrazovke sadiť údery a vyhrať tak boj.

Hra bola vo veľmi ranej fáze vývoja, až by sa dalo povedať, že ide len o prototyp. Nejaké tie textúry tam sú, ale je vidieť, že art dizajnéri mali čo robiť predtým, než bola hra zrušená. Čo však bolo celkom hotové, bol príbeh. Ako sa dalo čakať, sledoval minulosť TJ Comba a tiež sa tu hráči dozvedeli niečo o tom, ako spoločnosť UltraTech manipuloval históriu boxu.

via WindowsCentral

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *