Forza Motorsport 7 v budúcnosti umožní prehrávať hudbu z OneDrive

Xbox Background Music
Mať počas hrania spustenú vlastnú hudbu, to v minulých rokoch nebola zrovna obvyklá vec. Jednak hry mali ikonické soundtracky, ktoré náhradu nepotrebovali a jednak nám to mnohé hry nepovolili. Veď napríklad GTA podporovalo túto vychytávku len na PC a PSP. Čoskoro si však takúto vec vychutnáme aj vo Forze Motorsport 7 na Xbox One.

Štúdio Turn10 tak chce nadviazať na tradíciu, ktorú zaviedla minuloročná Forza Horizon 3. Tá totiž priniesla prekvapenie v podobe integrácie Groove Music a OneDrive, čiže si hráči mohli vypočuť svoje obľúbené skladby priamo v hre, bez toho, aby museli zapnúť prehrávač na pozadí. Turn10 potvrdilo rovnaké plány pre Forzu Motorsport 7 už skôr, hra však pri vydaní nakoniec túto funkcionalitu nezískala.

Problém je v tom, že táto funkcionalita nebola pripravená do vydania hry a preto do hry pribudne časom. Takisto môžu hráči očakávať ďalšie skvelé vychytávky, ktoré sme si obľúbili v predošlých hrách. Medzi ne patria výzvy Forzathon, Aukčná sieň a tiež Trh s výtvormi ostatných hráčov.

via WindowsCentral

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *