Už aj Forza Motorsport 7 dostáva svoj Hot Wheels Pack

Forza Motorsport 7 Hot Wheels
Ohromná popularita Hot Wheels prídavku do Forzy Horizon 3 sa odrazila na pretrvávajúcom partnerstve. Jeho výsledkom je ohlásenie Hot Wheels balíčku do Forzy Motorsport 7 pri príležitosti 50. výročia značky, ako aj možnosť získať Hot Wheels autá vo Forze Horizon 4.

Balíček Hot Wheels Anniversary Pack vychádza 6. novembra/listopadu úplne zadarmo a ponúkne 7 ikonických Hot Wheels autíčiek. Patrí k nim napríklad 2011 Bone Shaker, 2017 Rip Rod alebo 1969 Twin Mill, ale aj upravené verzie skutočných vozov. Medzi nimi 2005 Ford Mustang, 1969 Chevrolet Camaro Super Sport Coupe 50th Anniversary Original Version, 1970 Chevrolet Corvette ZR-1 50th Anniversary Original Version a 1963 VW Beetle 50th Anniversary Original Version.

Súčasťou bezplatnej výročnej Hot Wheels sady je aj päť outfitov na motívy Hot Wheels, ktoré sa budú dať odomknúť v priebehu novembra/listopadu. Každý z týchto outfitov bude reprezentovať inú éru motoršportu, takže natrafíte aj na skutočné retro-obleky. Navrch toho všetci hráči dostanú exkluzívny čierno-zlatý výročný Hot Wheels oblek.

V priebehu niekoľkých týždňov tiež budú pribúdať do Forzy Horizon 4 nové autá Hot Wheels. Konkrétne pôjde o štyri autá – Bone Shaker, Rip Rod, Hot Wheels Ford Mustang a Twin Mill. Ten sa dá odomknúť už teraz výhrou v sezónnom závode Blast From the Past.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *