VALHALL: Spojte fenomény dnešnej doby a získate vikingskú battle royale!

Valhall The Video Game
Battle Royale, niekedy v stredoveku.

Mnohí herní vývojári sa dnes snažia vyťažiť fenomén battle royale čo najviac. V mnohých prípadoch sú však hry uvarené na tom istom recepte – moderná doba, 100 hráčov (niekedy menej), jeden preživší, a zvrátená reality show. Na scéne sa však objavuje titul, ktorý prináša zmenu. Zabudnite na reality show, na kalašnikovy a silové pole.

Prichádza Valhall.

Dobre, nie tak celkom, hra je ešte stále len vo svojej IndieGogo kampani, kde do vyzbierania 30 000 dolárov ostáva ešte mesiac. Dnes má hra vyzbieraných dokopy 9 028 dolárov od 273 backerov, teda zhruba 30% svojho cieľa. Od hier zo svojho žánra sa líši tým, že je to stredoveká battle royale. V hre ste jedným z posledných preživších v poslednej vojne Odinovej armády. Takmer všetci vaši bratia padli v boji proti silnému nepriateľovi – Ragnarökovi. A Midgard sa postupne zmenšuje vplyvom apokalypsy, ktorá ničí všetko, čo sa jej postaví do cesty. Cieľ? Získať Odinov meč a zastaviť tak Ragnaröka, hoci aj za cenu vlastného života.

50 hráčov bojuje s pomocou zbraní, ktoré nájdu vo svete, ako sú meče, sekery alebo luky. Na ochranu samozrejme poslúžia štíty. Fanúšikov Kingdom Come určite poteší, že sa dá bojovať aj z pohľadu prvej osoby, nie len z pohľadu tretej. K tomu sa vývojári hrajú aj s fyzikou a preto pri náraze do stromu môžu hráči spadnúť na zem, a nechýba ani parkour. Mapa je rozdelená na štyri regióny – lesy, opustené mestá, Lokiho labyrint a jaskyne. V každej lokalite je iné ročné obdobie.

O projekte si môžete prečítať viac na stránke s IndieGogo kampaňou.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *