Madden NFL 16: Prvý trailer a informácie o Deluxe edícii

Madden NFL 16

EA Sports každoročne aktualizuje ponuku svojich športových titulov a tak nie je divu, že sa tento rok dočkáme nových ročníkov NHL, FIFA alebo PGA Tour. Ale, medzi hrami nájdeme aj ten šport, ktorý nie je na našom území natoľko populárny ako za veľkou mlákou, a tým je americký futbal. Prvé informácie o Madden NFL 16 sa začali objavovať prednedávnom a skôr, než by došlo k akémukoľvek ďalšiemu úniku, vývojári vydali oficiálny trailer, ktorý nás má presvedčiť o tom, že hra bude vyzerať super.

Samotná hra sa bude predávať v štandardnej edícii za tradičnú cenu, ako aj v Deluxe edícii, ktorá ponúkne dokopy až 36 Pro Packs balíčkov. Tie vám budú rozdávané postupne – každý týždeň dostanete 3 balíčky a akcia bude trvať dokopy 12 týždňov. Hráči ich začnú dostávať 1. septembra. Ďalej bude k dispozícii okamžite režim Be The Playmaker, ktorý je možné hrať po obmedzenú dobu. Táto edícia je o 10€ drahšia, než štandardná edícia.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *