Project Cars sa dočká lepšieho ovládania, DX 12 a nových tratí

Project Cars Logo

Slightly Mad Studios teraz prezradili niekoľko noviniek ohľadom ich dlho vyvíjanej hry Project CARS, ktorá je duchovným nástupcom SHIFT 2 Unleashed pre novú generáciu konzol. Závodná simulácia by sa mala v budúcnosti dočkať veľa nového obsahu, ktorý bude zahŕňať autá aj trate, a dokonca aj vylepšenia grafiky. Spoločnosť totiž uviedla, že už sa nevie dočkať, až Microsoft vydá nový systém pre Xbox One s podporou DirectX 12 a chce ho vo svojej hre okamžite použiť. Rozdiel oproti dnešnému Project CARS a prichádzajúcemu updatu bude naozaj viditeľný, keďže po stránke výkonu má byť „extrémne dobrý“.

Čo sa týka vozidiel, Ian Bell sa nechal počuť, že hráči majú vo zvyku hrať s 10-20 autami, s čím musíme súhlasiť, keďže sami máme podobné skúsenosti z ostatných závodných hier. Vozový park však nie je to, čo by hráča omrzelo – skôr ich omrzí stereotypnosť, ktorá prichádza s opakujúcimi sa traťami. A aj keď bude v hre k dispozícii cez 150 áut, počet tratí by mal byť tiež podobne veľký alebo dokonca väčší. Takže, o diverzitu pred volantom bude postarané.

Okrem toho tvorcovia vylúčili, že by bolo ovládanie Xbox One verzie úmyselne zhoršené. Podľa ich slov išlo o problém s ovládačom, ktorý však už bol vyriešený a teraz sa čaká na to, až Microsoft schváli novú aktualizáciu a vydá ju.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *