Forza Horizon 3 môže vyjsť už budúci rok

Forza Horizon

Iba nedávno sa na svet dostal standalone doplnok Forza Horizon 2 presents Fast & Furious, ktorý bol vydaný pri príležitosti vydania 7. filmu série. Príbeh hry nás bavil, bol totiž plynulejší než štandardná hra a presne to bol dôvod, prečo sme hru prešli už za dve hodiny. Okrem nej sme už mali k dispozícii ďalšie dva diely Forza Horizon a zdá sa, že to, čo pôvodne začínalo ako spin-off sa premení na skutočnú sériu vďaka tretiemu dielu, na ktorom by mohli tvorcovia zo štúdia Playground Games pracovať. Tí na svojim Twitteri oznámili, že pracujú na prísne tajnom projekte, ktorý môže predstavovať tretie pokračovanie openworldového „festivalu“ Forza Horizon. Rozhodne by nám to nevadilo, keďže otvorený svet má naozaj niečo do seba a môžete si tu nájsť viac aktivít, než na tratiach. Horizon 3 však s vysokou pravdepodobnosťou vyjde koncom budúceho roku, keďže tento rok sa na trh dostane Forza Motorsport 6.

Otázkou tiež je, kam sa rozhodnú tvorcovia zasadiť dej Horizon 3 – prvý festival bol v USA, druhý na juhu Európy a tretí by bol… v Ázii? Alebo by sme sa dočkali terénnych závodov a lá Dakar v Afrike? Ktovie. Každopádne, sme zvedaví, s čím prídu Playground Games v budúcnosti.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *