Call of Duty Advanced Warfare dostane dve nové loot classy

Call of Duty Advanced Warfare

Nielen, že Activision tento týždeň oznámil Supremacy DLC pre Call of Duty Advanced Warfare, ale spoločnosť čoskoro vydá update s dvomi novinkami, ktoré dostanú všetci zadarmo. Zmenou prejde v prvom rade systém Supply Drop, ktorý po novom ponúkne dve nové triedy, Legendary a Retired. V prvej menovanej môžeme očakávať novinku v podobe neuveriteľne vzácneho Sentinel CI Gear Set. V súčasnosti je k dispozícii len jeden jediný set, ktorý dostal úplne prvý Grand Master Prestige hráč v multiplayeri Advanced Warfare. Set tvorí 8 kúskov, ktoré je možné získať vďaka Supply Dropom alebo Advanced Supply Dropom. Každá položka je vyznačená fialovou v Armory a má najvyššiu výkupnú cenu.

Trieda Retired (ako už názov naznačuje), obsahuje všetko príslušenstvo, ktoré bude odstránené z hry po vydaní Supremacy DLC. Budú ho mať k dispozícii len hráči, ktorí ho už získali a majú ho vo svojej Armory. Tieto kúsky budú postupom času získavať na vzácnosti, keďže sa bude jednať o „historické“ kúsky, ktoré už nebude možné získať hraním hry. Hráči, ktorí si ešte neodomkli toto príslušenstvo, tak môžu učiniť do 9. júna, inak k nemu navždy stratia prístup.

COD Advanced Warfare Legendary

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *