V skratke: Nový Wolfenstein, Microsoft Edge pre Xbox One a Ghost Recon Wildlands v novom traileri

Wolfenstein The New Order

Ďalší týždeň a s ním aj zopár krátkych správ, ktoré sme sa rozhodli zhrnúť do jedného článku. Bethesda môže podľa všetkého pracovať na novom Wolfensteinovi pre Xbox One a ďalšie moderné platformy. Nečudujeme sa, The New Order bol spravený veľmi dobre a bola to strielačka, ktorej príbeh som chcel prejsť čo najskôr, pretože bol podľa môjho názoru spracovaný naozaj super. Nehovoriac o aspektoch a príjemnom získavaní perkov, ktoré pre zmenu odomykali achievementy. Teraz sa zdá, že už o také dva roky môžeme čakať Wolfenstein: The New Order 2. Naznačila to Alicja Bachleda-Curus, herečka, ktorá dabovala Anyu a povedala, že dokončenie dabingu pre „druhý diel počítačovej hry bude trvať zhruba dva roky“.

Ďalšia novinka sa týka hry, ktorú som si zamiloval na prvý pohľad. Ubisoft vydal nové intel video pre Ghost Recon: Wildlands. Trailer prezentuje, ako sa nový Ghost Recon chystá využiť kľúčové prvky série a zároveň chce zachytiť autentické spracovanie hry, ktorá sa teraz odohráva v otvorenom svete. Dokonca je to najväčší otvorený svet v akčnej hre od Ubisoftu, takže sa môžeme tešiť na veľmi veľkú mapu, ale je otázne, či bude väčšia, než tá v závodoch The Crew. Každopádne, veľký svet má svoje výhody a aj keď ho zrejme nepreskúmate celý, podieľa sa na autentickosti udalostí.

Pokiaľ zvyknete z času na čas prehliadať internet cez svoj Xbox One, tak po update na Windows 10 už namiesto Internetu Explorer nájdete nový prehliadač Edge. Update tiež prinesie ďalšie veľké zmeny, tou najdôležitejšou je úplne nový dizajn dashboardu a spolčnosť už označuje modernizované prostredie ako „New Xbox One Experience“. V podstate ide o podobné označenie ako pri update NXE pre Xbox 360, ktorý radikálne zmenil dizajn prostredia. Otázkou nakoniec ostáva, ako často sa budeme stretávať so zmenami dizajnu, pretože súčasná podoba domovskej obrazovky pre Xbox One vyzerá príjemne a pasuje ku konzoli, aj keď využíva kontroverzné Metro (alebo ako ho Microsoft vlastne volá).

Microsoft Edge Scooby Doo

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *