Nástupca Burnoutu vo vývoji!

Burnout Revenge

Keď sa povie štúdio Criterion, hráč si okamžite vybaví zábavnú sériu Burnout, ktorá skombinovala rýchlosť a obrovské nehody. Sériu zavŕšila titulom Paradise, ktorý bol zároveň prvým a posledným open-worldovým dielom v sérii. Neskôr sa totiž Criterion začal zaoberať sériou Need for Speed, len aby bolo štúdio zakrátko rozpustené a sformoval sa nový tím Ghost Games a nezávislé štúdio Three Fields Entertainment, ktoré založili bývalí vývojári Burnoutu. Ako sa zdá, tak tento štýl ich bavil viac a chcú v ňom pokračovať, aj keď to už vyzerá, že hra nebude niesť titul Burnout, keďže túto značku vlastní EA.

Naďalej to bude ale hra postavená na rovnakých princípoch, čo fanúšikov búračiek určite poteší. Ale zároveň ich zrejme nepoteší skutočnosť, že teraz hru vyvíja nezávislé štúdio bez gigantického investora a navyše, štúdio bolo založené len nedávno. Takže, hru môžeme čakať najskôr v roku 2017, ak nie neskôr. Hru oznámili pod hashtagom #ShinyRedSomething, čo je jednoznačný dôkaz, že uvidíme nástupcu Burnoutu, pretože ten sa pôvodne volal Shiny Red Car. Plus to má byť hra plná búračiek, rýchlosti a premávky, takže nie je o čom diskutovať. Okrem toho hodlajú vydať prvú hru už na jar 2016, ale pôjde o iný projekt.

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *