Battlefield Hardline dostáva nové DLC Getaway

Battlefield Hardline Getaway

Súdiac podľa toho, že je Battlefield Hardline menej populárny než predošlé diely, človek by povedal, že sa EA na hru vykašľala a nevenuje veľkú pozornosť ani DLC-čkam, ktoré si ľudia predplatili cez Season Pass. Tým ale nechceme povedať, že je Battlefield Hardline zlou hrou, príbeh má dobrý a aj koncept je podarený, ale skôr mal vyjsť pod iným menom, z čoho by sa mohla EA poučiť pri budúcom dieli (ak ho predstaví).

Každopádne vráťme sa späť do súčasnosti: EA sprístupní majiteľom Season Passu už tento týždeň nové DLC „Getaway“, ktoré bude napakované akčnými misiami na štyroch nových mapách (Pacific Highway, Double Cross, Train Dodge, Diversion). Tiež ponúkne nové vozidlá, nové zbrane pre triedu Mechanic a ďalšie novinky ako bude nový gadget a ručná zbraň. Veľku novinkou je herný režim Capture the Bag, ktorý môžete poznať z iných hier, obzvlášť potom z GTA. Teraz sa ale proti sebe postaví polícia a gangy, ktoré budú chcieť prepašovať tašky s horúcim obsahom do Mexika, čo znie super. K dokonalosti chýba už len Danny Trejo a.k.a. Mačeta.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *