Ned Luke (Michael): Rockstar nepracuje na príbehovom DLC pre GTA V

GTA V Michael

Všetko to odštartoval dabér Franklina, ktorý na svojom Instagrame minulý týždeň zverejnil fotku zo sídla Rockstaru. Nepísali sme o tom, pretože na fotke bolo vidieť artworky starších hier a z toho by sa dalo usúdiť, že išlo o archívnu fotku z čias, kedy Rockstar ešte len pracoval na základnom GTA V. No už samotné zverejnenie fotky vyvolalo obrovské diskusie o tom, či sa nezačalo pracovať na tom vysnívanom singleplayerovom DLC, ktoré malo najprv ponúknuť nový príbeh, potom sa jednalo o sadu nových asasinácií a nakoniec bolo zrušené.

Ako to teda je? Ned Luke, herec, ktorý stvárnil a nadaboval Michaela, na svojom Facebooku povedal jednoducho len, že nevie, že by Rockstar na niečom pracoval: „VŠETCI chcú singleplayerové DLC… Neviem o tom NIČ. Neviem kedy bude a ČI VÔBEC bude.“ Z toho je vidieť, že Lukea už nebaví počúvať, že všetci chceme nový príbehový dodatok. Čo ak to ale môže znamenať, že toto nové DLC bude orientované výhradne na Franklina a ostatné dve postavy (alebo aspoň Michael) sa tu neobjavia? Na druhú stranu nesmieme zabúdať ani na to, že v zmluvách majú herci určite napísané, aby mlčali a nič neprezradili. Takže, dočkáme sa toho DLC alebo nie?

*via XboxAchievements.org

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *