Ubisoft: Xbox One je pre vývojárov zaujímavejší, než PS4!

Xbox One Console

Na internetových fórach sa bežne hovorí o tom, že PS4 je lepší. Niekedy aj bezdôvodne. Ale existuje tu veľa výhod, ktoré má Xbox One a PS4 ich nemá. No a v neposlednom rade sa ukazuje aj to, že hráči na Xbox One sú v skutočnosti ľudia, ktorí míňajú viac peňazí, než tí na PS4-ke.

Xboxeri minú v priemere o 25% viac na každý dolár, ktorý minie hráč na PS4-ke. Čo znamená, že u Xboxerov to je 1,25$. Navyše, ak vezmeme do úvahy, že na svete je menej predaných kusov Xboxu One, môže to znamenať, že priemerný Xboxer zaplatí za zlepšenie svojho herného zážitku výraznejšie viac. Jedná sa pritom o veci ako Season Passy, DLC-čka, mikrotransakcie alebo inakšie záležitosti, ktoré súvisia buď so singleplayerom alebo multiplayerom. Túto zaujímavosť odhalil Ubisoft a pre vývojárov to môže znamenať dobré znamenie – aj keď je nás menej, oplatí sa predávať nám viac obsahu. Pretože je väčšia šanca, že si ho kúpime.

*Zdroj: ArsTechnica

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *