Ubisoft už nebude vydávať Assassin’s Creed každý rok

Assassin's Creed Council

Ubisoft si dáva tento rok pauzu s Assassin’s Creed a viacmenej tak potvrdil dávnejšie chýry o tom, že sa plnohodnotné pokračovanie série vráti až o rok. Malo by sa jednať o reštart, ktorý nás presunie do starovekého Egypta, kde by sme mohli vidieť počiatky bojov medzi templármi a asasínmi. Ubisoft však počas svojej najnovšej prezentácie povedal investorom, že séria už nemusí vychádzať každý rok. Namiesto toho sa bude snažiť o pravidelné vydávanie nových dielov, čo môže znamenať, že sa Assassin’s Creed objaví možno raz za dva roky.

„Videli sme že nastal čas dať našim vývojárom veľa času na to, aby zapracovali na všetkých mechanizmoch a vlastnostiach hry, aby ju posunuli na úplne nový level,“ povedal riaditeľ Ubisoftu investorom. „Čo máme možnosť vidieť dnes, vyzerá sľubne. Budeme môcť vydávať nové diely pravidelne, ale nemožno povedať, že každý rok.“ Správa je to rozhodne zaujímavá, keďže to môže znamenať, že sa Ubisoft chce zamerať aj na ďalšie značky, ktoré by mohli znížiť závislosť Ubisoftu na AC. Namiesto toho uvidíme zopár zaujímavých titulov Tom Clancy’s, ako je The Division alebo Ghost Recon: Wildlands. No a možno sa objavia aj iné hry, ako napríklad európske pokračovanie The Crew.

via GameSpot

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *