Rockstar na E3?

Rockstar Games

E3 sa pomaly blíži a pomaličky sa nám objavujú aj nové informácie o tom, čo môžeme na tomto ročníku čakať. Už vieme, že EA tam nebude, pretože si zorganizuje vlastnú akciu, a rovnako tak vieme, že sa tam na 100% objaví Microsoft a Sony. Objaviť by sa však malo na konferencii aj vydavateľstvo TakeTwo, pod ktoré okrem spadá aj Rockstar.

A práve skutočnosť, že sa E3 zúčastní celé TakeTwo, môže znamenať, že sa dočkáme konečne nejakého zaujímavého oznámenia. Rockstar v konečnom dôsledku oznámil novú hru naposledy v roku 2012, kedy sa jednalo o GTA V. Je však treba ísť ďalej a už by celkom bodlo oznámenie Red Dead Requiem alebo niečoho takého. V takom prípade by sme mohli navyše dostať aj Redemption ako predobjednávkový bonus, čo by potešilo. Teda hlavne tých, ktorí ešte RDR nezažili.

Okrem toho by malo svoje hry oznámiť aj 2K Games. Pripravuje Mafiu 3, hovorí sa o remastri BioShock Collection pre Xbox One a PS4 a rovnako tak by sme mohli uvidieť nové pokračovanie Borderlands, ktoré by sa mohlo odohrávať po udalostiach v Tales from the Borderlands.

via Gamespot

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *