Vývojárský tím Mass Effect Andromeda prišiel o ďalšieho člena

Mass Effect Andromeda

Tím vyvíjajúci Mass Effect Andromeda je opäť menší. Tentoraz štúdio Bioware opustila vrchná editorka Cameron Harris, ktorá pracovala mimo iného aj na štvrtom Mass Effecte. V štúdiu sa zdržala niekoľko rokov a priložila ruku k takým dielam ako bol napríklad Star Wars: The Old Republic alebo Dragon Age Inquisition, dostupný aj v rámci EA Access. Harrisová pracovala v hernom priemysle už predtým, na projektoch ako boli napríklad Gears of War 3 alebo Fable: The Journey. Herný svet plánuje opustiť nadobro v polovici apríla/dubna. Je však možné, že sa zdrží v technologickom svete, keďže hľadá nové príležitosti v Seattli, domove Microsoftu.

Okrem toho Bioware prišiel v uplynulých týždňoch aj o scenáristu Chrisa Schlerfa, ktorý prestúpil do Bungie, a tiež o senior producenta Chrisa Wynna, ktorý sa pridal k tímu Daybreak Game Company, tvorcom H1Z1.

Mass Effect Andromeda vyjde v prvom štvrťroku 2017.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *